Büyükşehirin raketleri adım adım finale

Kadınlarda Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası´nda yarı final ilk maçında Fransa´nın CP Lyssois Lille Metropole takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelen Bursa Büyükşehir Belediyespor Takımı, karşılaşmayı 3-2 kazanarak rövanş için büyük avantaj sağladı.

SPOR, 11 Mart 2017 Cumartesi, 01:00
Büyükşehirin raketleri adım adım finale

Kadınlarda Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası´nda yarı final ilk maçında Fransa´nın CP Lyssois Lille Metropole takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelen Bursa Büyükşehir Belediyespor Takımı, karşılaşmayı 3-2 kazanarak rövanş için büyük avantaj sağladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Kadınlarda Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası´nda yarı final ilk maçında Fransa´nın CP Lyssois Lille Metropole takımıyla karşı karşıya geldi. Fransa´nın Lille kentinde oynanan karşılaşmanın ilk setinde ev sahibi ekipten Yue Wu, Aleksandra Privalova´yı 11-9, 11-8 ve 13-11´lik setlerle yenerek takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci sette Bursa ekibinin Milli sporcusu Melek Hu, Agnes Le Lannic´i 11-8, 12-10 ve 11-6´lık setlerle mağlup edince durum 1-1´e geldi. Simay Kulakçeken´in, Xin Yang Xiao´ya 11-8, 11-1 ve 11-9´luk setlerle 3-0 yenilmesiyle 2-1 geriye düşen Büyükşehirli raketler, Melek Hu´nun Yue Wu karşısında aldığı 3-1´lik galibiyetle (11-5, 6-11, 11-9 ve 11-4) pes etmedi ve skoru 2-2´ye taşıdı.

Prıvalova galibiyeti getirdi
Aleksandra Privalova ile Agnes Le Lannic arasındaki final seti nefes kesti. Büyükşehirli sporcu Privalova, setin ilk oyununda üç kez kazanma şansı yakalamasına rağmen son sayıyı bir türlü alamadı ve oyunu 15-13 kaybederek 1-0 geriye düştü. Başa baş geçen ikinci oyunu geriden gelip 12-10 alan Privalova, 1-1´lik eşitliği sağladı. Üçüncü ve dördüncü oyunu 11-7´lik sonuçlarla üstün kapatan Bursa ekibinin Belaruslu raketi, seti 3-1 kazanarak Büyükşehir´e 3-2´lik galibiyeti getirdi. Fransa deplasmanından büyük bir avantajla dönen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, 9 Nisan 2017 tarihinde Bursa´da oynanacak rövanş karşılaşmasında finale adını yazdırmaya çalışacak.

Rövanş 9 Nisan'da

Bu sonucun ardından büyük sevinç yaşayan yeşil-beyazlılarda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, galibiyetin ardından çok mutlu olduklarını belirtirken, geçen sene ellerinden kaçırdıkları ETTU kupasının bu yıl sahibi olacaklarını ve bu zaferi Bursa'ya yaşatacaklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, CP Lyssois Lille Metropoleile oynayacağı  ETTU kupası yarı final rövanş maçını 9 Nisan Pazar günü saat 14:00'te Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tenis Kafe Sosyal Tesisleri Masa Tenisi Salonu'nda oynayacak.

BURSA
Bursa'da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü! Olayın büyüklüğü dron ile havadan görüntülendi
Bursa'nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. 2 apartman...
BURSA
Lokantada korkutan yangın
Bursa'nın İnegöl ilçesinde et lokantasında çıkan yangın mahallelileri korkuttu. Kömürlüğe de sıçr...
BURSA
Yaralı leyleğe jandarma şefkati
Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri sol ayağından yaralı leyleği fark etti...
BURSASPOR
Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti
Bursaspor Kulübü, 28 Nisan Pazar günü oynanması gereken Diyarbekirspor maçının güvenlik sebebiyle...
MAGAZİN
Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı
Eskişehir'deki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilen Nuri Alço'ya kalp pili takıldı. Nuri Al...
DÜNYA
Tahran'da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti
İran'da yüzlerce kişi İsrail'in İsfahan'a yönelik saldırısını Tahran sokaklarında protesto etti.