Büyükşehir'de Bayram coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve bağlı şirketlerin çalışanlarıyla bir araya geldiği bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Aktaş, vatandaşlar için de keyifli ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

BURSA, 14 Haziran 2018 Perşembe, 15:17
Büyükşehir'de Bayram coşkusu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi yerleşkesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, ramazan ayının Bursa'da güzel bir atmosferde yaşandığını söyledi. 17 ilçede iftar programlarına katıldıklarını anlatan Başkan Aktaş, ramazanın huzur ikliminin kentte dolu dolu yaşandığını vurguladı. Ramazanın güzelliğinin Bursa'nın yanı sıra farklı coğrafyalara da taşındığını belirten Başkan Aktaş, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Dolu dolu bir ay yaşadık. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'da 'ramazanın maneviyatına uygun olarak' farklı programlar gerçekleştirdik. 17 ilçemizde düzenlenen iftarların yanı sıra 7 ayrı ülkede kurduğumuz iftar sofraları, dağıttığımız erzaklar ve yaptığımız çalışmalarla oralara da güzellik ve renk kattık. Katkısı olan 'BTSO yöneticileri başta olmak üzere' tüm çalışma arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum" dedi. 

"Bursa'da hepimizin emeği var" 
Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, ülkedeki birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine de değindi. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan herkesin Bursa'daki güzel hizmetlere katkısının olduğunu da belirten Başkan Aktaş, "Büyükşehir Belediyesi'nde ilk bayramım. Böyle güzel bir şehirde görev yapmaktan dolayı çok mutluyum ve şükrediyorum. Burada hep birlikte çalışıyoruz. Bu kuruma emek veren herkes, değerli ve önemlidir. Yapılan her çalışmada hepimizin emeği var" diye konuştu. 
Başkan Aktaş, Ramazan Bayramı'nın en güzel şekilde yaşanması için Büyükşehir Belediyesi'nin tüm önlemleri aldığını ifade ederek, "Nöbetçi ekiplerimiz 7/24 görev başında. Vatandaşlarımız gerekli olduğu takdirde 153 numaralı telefon ile ilgililere ulaşabilecekler" şeklinde konuştu. 

Ramazan Bayramı'nda ulaşımın yoğun olarak kullanacağını söyleyen Başkan Aktaş, "Bayramda tüm toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim söz konusu. Üniversite sınavı gününde de sınava girecek öğrencilerimiz ulaşımdan ücretsiz faydalanacak" ifadelerini kullandı. 

Başkan Aktaş'tan bayram mesajı 
Bayramlarda birlik ve beraberliğin, barış ve dayanışmanın arttığını sözlerine ekleyen Başkan Aktaş, "Huzurla ve güvenle Ramazan Bayramı'na erdik. Bursa'daki tüm hemşerilerimizin, 17 ilçemizin, 3 milyon insanımızın bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Nice bayramlara sağlık ve sıhhatle erişmeyi temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimize selam ve saygılar sunuyorum" açıklamasında bulundu. 
Başkan Aktaş, konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve belediye personeliyle tek tek bayramlaştı. 

EKONOMİ
Sosyla Güvenlik Başuzmanı açıkladı! "1 milyondan fazla EYT'li daha emekli olabilir"
Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığ...
BURSA
Bursa'da kopan elektrik kablosu mahalleliyi ayağa kaldırdı
Bursa'da kopan elektrik kablosu mahalleliyi ayağa kaldırdı. O anlar kameraya yansıdı.
EKONOMİ
Aylık ortalama iş gücü maliyeti 11 bin 602 TL oldu
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılına ait İşgücü Maliyeti İstatistiklerini açıkladı. 2022 ...
EKONOMİ
Serbest piyasada döviz fiyatları
Dolar 32,3110 liradan, euro ise 34,9690 liradan güne başladı.
SİYASET
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden "Bakan Şimşek" açıklaması
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Bakan Şimşek, '1,...
SPOR
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank
Bursa'da düzenlenen 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank şampiyon oldu.