Büyükşehir Belediyespor kupaya yakın!

Kadınlar CEV Challenge Kupası'nı daha önce iki kez müzesine götüren ve bu yıl da mutlu sona ulaşarak üçüncü kez kupanın sahibi olmak isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, final mücadelesi ilk maçında deplasmanda Yunanistan'ın Olympiacos SFP takımını 3-2 mağlup ederek Bursa'da oynanacak karşılaşma öncesi avantaj sağladı.

SPOR, 04 Nisan 2018 Çarşamba, 23:42
Büyükşehir Belediyespor kupaya yakın!

Melina Merkouri Rentis Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-17 geçmeyi bilen Büyükşehir Belediyespor, maçın ikinci setinde uzun süre farkı açsa da Olympiacos SFP takımı tecrübeli smaçları Goita ve Hippe ile skoru 23-23'e götürdü. Setin son bölümlerinde hata yapmayan yeşil-beyazlılar, bu seti de 25-23 önde tamamlayarak skoru 2-0'a getirdi. 
Maçın üçüncü setinde Yunanistan temsilcisi Olympiacos SFP, taraftarının yoğun desteğini arkasına alarak hücumda etkili oldu. Oyun kurgusundan tamamen kopan Büyükşehir Belediyespor, rakibin hücumlarına cevap veremedi ve bu seti ev sahibi ekip 25-7 ile geçerek skoru 2-1'e getirdi. Büyükşehir Belediyespor'un uzun süre önde götürdüğü dördüncü setten galip ayrılan taraf, 25-18 ile Yunanistan temsilcisi oldu. Olympiacos SFP; durumu 2-2'ye getirerek, maçı tie-break setine taşıdı. 
Çekişmeli geçen tie-break setinde, gülen taraf 15-13 ile Büyükşehir Belediyespor oldu. Yeşil beyazlılar, maçı 3-2 kazanmayı bildi. Alınan sonucun ardından CEV Challenge Kupası'nı üçüncü kez müzesine götürme adına büyük avantaj sağlayan Büyükşehir Belediyespor, maçın rövanşını 11 Nisan Çarşamba günü saat 18.00'de Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynayacak. 

BURSA
NOSAB'dan eşitlik politikası
Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sağlamak ...
BURSA
Şadi Özdemir: Kentsel Dönüşüm Bölgesel yapılmalı
Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, İMSİAD'ı ziyaret etti. Kentsel dönüşüm çalışmalarını ...
EKONOMİ
Sosyla Güvenlik Başuzmanı açıkladı! "1 milyondan fazla EYT'li daha emekli olabilir"
Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığ...
BURSA
Bursa'da kopan elektrik kablosu mahalleliyi ayağa kaldırdı
Bursa'da kopan elektrik kablosu mahalleliyi ayağa kaldırdı. O anlar kameraya yansıdı.
EKONOMİ
Aylık ortalama iş gücü maliyeti 11 bin 602 TL oldu
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılına ait İşgücü Maliyeti İstatistiklerini açıkladı. 2022 ...
EKONOMİ
Serbest piyasada döviz fiyatları
Dolar 32,3110 liradan, euro ise 34,9690 liradan güne başladı.