BUTTİM yeniden doğdu

Bursa'nın en büyük ticaret merkezi olan BUTTİM'i ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Yeni ulaşım hatları ve İstanbul caddesine yapılacak diğer yatırımlarla birlikte BUTTİM adeta yeniden doğdu" dedi.

BURSA, 06 Mart 2017 Pazartesi, 12:38
BUTTİM yeniden doğdu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'nın en büyük ticaret merkezi olan BUTTİM'i ziyaret etti. Başkan yardımcıları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette BUTTİM yöneticileri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, firmalar ve ticaret merkezinin durumu hakkında bilgi aldı. BUTTİM'in Osmangazi sınırlarında bulunan ve yalnızca Bursa'nın değil ülkemizin de önde gelen tekstil ve ticaret merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Dündar, "Bizler farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaları zaman zaman ziyaret edip bilgiler alıyoruz. Şehrimiz için büyük önem taşıyan BUTTİM'deki firmaları tanımak, onlar için yapabileceklerimizi yönetimle birlikte değerlendirmek istiyoruz. Yeni ulaşım hatları ve İstanbul caddesine yapılacak diğer yatırımlarla birlikte BUTTİM adeta yeniden doğdu. Bizler de belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Merkezin hareketlenmesi, canlanması demek, Bursa'nın kazanması, sektörün kazanması demek. Burasının asıl amacı uluslararası ticarette söz sahibi olmak. Bunun için BTSO ile iş birliğine, yurtdışından işadamlarının BUTTİM'e gelmeleri sağlanmalı. Sizlerin bu konuda bir takım çalışmalarınız olduğunu ve birlikte hareket ettiğinizi biliyorum. BUTTİM; tekstil şehri Bursa'da perakendeci esnafında gelip ürün alabileceği bir mekan olmalı, esnaf ve vatandaşta bunu bu şekilde bilmeli" diye konuştu.

Bursa'nın gözbebeği olacak

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, BUTTİM'de yaklaşık bin tekstil firmasının yanı sıra bilişim, muhasebe ve mühendislik bürolarının bulunduğunu söyledi. Merkezin yüzde 90'ının dolu olduğunu belirten Tiryaki, "Yapılan T2 Tramvay hattıyla BUTTİM'deki perakende hizmetinin de hareketleneceğine inanıyoruz. Bizler aslında toptancıyız ancak, bundan sonra perakendeyi de kullanacağız, burayı biraz daha canlandıracağız. BTSO ile ortak yürütülecek çalışmalarla da, yurt içi ve yurt dışı alım heyetleri BUTTİM'e getirilecek. Bu sayede hem şehrimiz, hem esnafımız kazanacak. BUTTİM, Bursa'nın göz bebeği olacak" dedi. BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Tiryaki, BUTTİM hakkındaki genel bilgilendirmenin ardından Başkan Mustafa Dündar ve yardımcılarına merkezi gezdirdi.

BURSA
Karacabey Boğazı'nda deniz suyu kalitesi artacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BUSKİ marifetiyle Karacabey Boğazı'ndaki su kalitesinin artırılma...
DÜNYA
Mescid-i Aksa'da cuma namazında 125 bin Müslüman saf tuttu
İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdürürken, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki Filistinli...
SPOR
Süper Lig'de 31. haftanın hakemleri açıklandı
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.
BURSA
Mudanya sporda da öncü olacak
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ilçeye kazandıracakları tes...
BURSA
Bursa'daki villada dehşet! Bir kişi öldü, yaralı bahçıvan alevler içinde kaldı
Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir ...
BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...