BUSİAD Meslek Ödülü'nün sahibi belli oldu

Gökçelik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, bu yıl 23'üncüsü gerçekleşen BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri çerçevesinde BUSİAD Meslek Ödülü'nün sahibi oldu.

EKONOMİ, 25 Ekim 2017 Çarşamba, 14:34
BUSİAD Meslek Ödülü'nün sahibi belli oldu

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin organize ettiği ve bu yıl 23'üncüsü gerçekleştirilen BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri Almira Otel'de sahiplerini buldu. BUSİAD Yönetim Kurulu tarafından "2016 Doğan Ersöz Ödülü ve BUSİAD Başarı Ödülleri Yönetmeliği" çerçevesinde ödül almaya hak kazanan isimleri oy birliği ile belirlendi. Gökçelik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras'ın BUSİAD Meslek Ödülü'nün sahibi olduğu gecede, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları AŞ 2016 Doğan Ersöz Ödülü, Emko Elektronik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ispalar BUSİAD Özel Başarı Ödülü, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı da BUSİAD Eğitim ve Kültüre Katkı Ödülü'ne layık görüldü.

"Rafın Olduğu Her Yerde" sloganı ile raf sektöründeki başarısını katlayarak sürdüren Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, ülke ekonomisine yaptığı katkıları ödül ile taçlandırıyor. Bu tür ödüllerin çalışmalarını daha da motive ettiğini belirten Yalçın Aras, GDS markası ile depo sistemleri konusunda da seri üretime geçtiklerini hatırlatırken, "Ağır Yüklerin Sorumluluğu Da Ağır Olur" sloganı ile Gökçelik Depo Sistemleri markası ile Nilüfer Organize Sanayi Bölgesinde 20 bin metrekarelik alanda depo sistemleri seri üretim hattını hayata geçirdik. Toplamda 30 bin metrekare kapalı alan, 50 milyon TL'lik yatırım ile 4 fabrikada raf sistemleri konusunda son teknoloji ile üretim yapıyoruz. 4. fabrikada da Endüstri 4.0 hedefiyle otomasyon ve bilgi işlem teknolojileriyle Depo Sistemleri konusunda çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bizi ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek" dedi.

GÜNDEM
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
DÜNYA
Wizz Air, insan dışkısından üretilen jet yakıtı için 1 milyar dolarlık anlaşma imzaladı
Macar havayolu şirketi Wizz Air, insan dışkısından üretilen sürdürülebilir jet yakıtı satın almak...
EKONOMİ
Tarım ve balıkçılık sektöründe üreticiye destek başvuruları başladı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı içi...
BURSA
Bursalılar türkülerle coştu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nisan ayı solo ...
EKONOMİ
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon milyon dolar arttı.
BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder: "Hata lüksümüz yok"
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 25 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Divan Kurulu T...