Bursaspor'un sponsoru belli oldu!

Bursaspor'un, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçındaki sponsoru Bursa Fan Club oldu.

BURSASPOR, 18 Şubat 2020 Salı, 12:26
Bursaspor'un sponsoru belli oldu!

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: Bursa Fan Club, Erzurum Deplasmanımızın Sponsoru Oldu.

Bursa Fan Club (BFC) Başkanı Selim Yedikardeş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulübümüzü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Başkanımız Mesut Mestan'ın yanı sıra 2. Başkanımız Konulap Yeşil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz  Serkan Subaşı, Ahmet Eraslan ve Kıvanç Cakalıoğlu katıldı. Ziyarette konuşan Başkanımız Mesut Mestan, "Biz futbolumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz takım yok. Yeter ki kenetlenelim, inanalım. Bursaspor'u daha iyi yerlerde göreceğiz" dedi.

Başkanımız nezdinde tüm Bursaspor camiasını, Adana Demirspor galibiyetinden ötürü kutladıklarını belirten BFC Başkanı Selim Yedikardeş de, yakalanan olumlu havanın sürmesi adına BFC olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Bursaspor'a önemli iki desteklerinin olacağını kamuoyuyla paylaşan Selim Yedikardeş, BFC olarak ilk olarak Erzurumspor'la deplasmanda yapılacak müsabakanın sponsorluğunu üstlendiklerini duyurdu. Yedikardeş, ayrıca bunun akabinde gelecek sezon için Goldsit 1963 Tribünü'nden 50 koltuk alımı yapacaklarını da müjdeledi.

Önemli Bir Viraj Geçildi

Başkanımız  Mesut Mestan ziyaretlerinden ötürü BFC Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş ve üyelerine teşekkür etti. Bursaspor'un büyük bir camia olduğuna işaret eden Başkanımız Mesut Mestan, Adana Demirspor galibiyetiyle önemli bir virajın geçildiğini vurgu yaptı. Başkanımız "Biz futbolumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz takım yok. Futbolcularımız güzel mücadele ettiler ve hak ettiğimiz sonucu, 10 kişi kalsak da aldığımızı düşünüyorum. Bizim 10 kişi de olsak da Türkiye'de yenemeyeceğimiz takım yoktur. Yeter ki kenetlenelim, inanalım. Futbolcularımız da o gün hiçbirimizin başını yere eğdirmedi ve galip geldik. Bursaspor'u daha iyi yerlerde göreceğiz" diye konuştu.

Bursa'nın en önemli markalarından bir tanesinin Bursaspor olduğunu belirten Başkanımız Mesut Mestan, şöyle devam etti "Sadece başkan ve yönetim kurulunun altından kalkabileceği bir sorumluluk değil bizimkisi. Bu yük şehirle paylaşılmalı. Bursaspor, Türkiye'nin ve şehrimizin önemli bir markası. Geldiğimiz nokta hepimizi heyecanlandırdı, umutsuzluğu attık. Bu yükün altından hep birlikte kalkacağımıza inanıyorum ve inşallah sezon sonunda hedeflediğimiz yerde oluruz. Kulübümüzü ziyaret ettiğiniz için sizlere müteşekkiriz. Önümüzdeki sezon için Goldsit 1963 Tribünü'nden almak istediğiniz koltuklardan ötürü mutlu olduk. Sezon başındaki umutsuzluk ve karamsarlık atıldı. Siz dostlarımızın gelmiş olması ve deplasman sponsoru olmuş olmanız çok önemli. Rabbimin izni ve şehrimizin büyüklerinin destekleri o kötü süreci aştık. Şu anda güzel bir atmosfer oluştu. İnşallah dediğiniz gibi Avrupa Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde tekrar bayrağımızı dalgalandırırız."

Her Zaman ve Her Koşulda Tam Destek

"Bursaspor bizim hassas noktamız" diyen Yedikardeş, "Sağlıktan yaşama, spordan kültüre, ekonomiden siyasete varıncaya kadar her yönüyle 30 yılı aşkın bir süredir faaliyetini sürdüren Bursa Fan Club, her zaman ve her koşulda Bursaspor'umuzun yanında olmuştur. Bugün eğer gerçek sevgiye sahipsek gerçek bir Bursasporlu isek, bugün de destek vermek en büyük görevimizdir. Bu yüzden Bursaspor'a herkesin gerçekten destek vermesi gerekiyor, 'seviyormuş' gibi yapmaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Bursaspor, Bursa'nın marka değeri açısından en önemli kurumlarından bir tanesi olduğuna işaret eden Yedikardeş, "Sporu seviyoruz, Bursaspor'u daha çok seviyoruz. Her dönemde desteklerimiz, yardımlarımız, birlikteliklerimiz olmuştur kulübümüzle. Hatta yönetimlerde arkadaşlarımız da olmuştur. İyi bir ivme yakaladık. '-mış, -miş' gibi yapmıyoruz, yanınızda olduğumuzu beyan ediyoruz. Biz sonuna kadar Bursaspor sevdalısıyız. İnşallah Bursaspor'umuz tekrardan Süper Lig'e çıkacak, tekrardan destanlar ve şarkılar yazdıracak.

BURSA
Bursa'da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü! Olayın büyüklüğü dron ile havadan görüntülendi
Bursa'nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. 2 apartman...
BURSA
Lokantada korkutan yangın
Bursa'nın İnegöl ilçesinde et lokantasında çıkan yangın mahallelileri korkuttu. Kömürlüğe de sıçr...
BURSA
Yaralı leyleğe jandarma şefkati
Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri sol ayağından yaralı leyleği fark etti...
BURSASPOR
Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti
Bursaspor Kulübü, 28 Nisan Pazar günü oynanması gereken Diyarbekirspor maçının güvenlik sebebiyle...
MAGAZİN
Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı
Eskişehir'deki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilen Nuri Alço'ya kalp pili takıldı. Nuri Al...
DÜNYA
Tahran'da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti
İran'da yüzlerce kişi İsrail'in İsfahan'a yönelik saldırısını Tahran sokaklarında protesto etti.