Bursaspor'a bir sponsor daha!

Erikli, Bursaspor'a forma kol sponsoru oldu.

BURSASPOR, 09 Ağustos 2018 Perşembe, 14:37
Bursaspor'a bir sponsor daha!

"2018-19 futbol sezonunda A takımımızın forma kol sponsorluğunu üstlenen Erikli ile yapılan sponsorluk anlaşmasının basın toplantısı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde gerçekleştirildi.

Toplantıya Başkanımız Ali Ay, Sosyal Yapılanma, Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Onur Özselek, Erikli & Nestlé Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Tolga Ünvan, Erikli & Nestlé Waters Türkiye Teknik Direktörü Sami Bulut ve Erikli & Nestlé Waters Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü Raif Koral katıldı. Başkanımız Ali Ay, basın toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Son günlerdeki işbirliği anlaşmalarımıza 2 sezondur birlikte olduğumuz çok önemli bir markayı daha eklediğimizi duyurmak için bugün bir aradayız. 2 sezondur forma kol sponsorluğumuzu üstlenen Erikli ile bu sezon da işbirliğini sürdürüyoruz. 2018-2019 futbol sezonunda formamızın kolunda Bursa'nın Türkiye'ye hayat veren markası Erikli yer alacak. Erikli aynı zamanda kulübümüzün daha önce olduğu gibi bu yıl da su sponsorluğunu yapmaya devam edecek ve tesislerimizin su ihtiyacını karşılayacaklar. Bu topraklarda doğmuş, 50 yılı aşan yolculuğunda Bursa'dan Türkiye'ye, ülkemizden Dünya'ya açılan dev bir marka haline gelerek şehrimizin iftiharı olmuş Erikli'nin, bu sezon da kulübümüze omuz vermesi ve yanımızda durması bizleri son derece mutlu etti. Bu örnek dayanışma için hem su, hem de gurur kaynağımız Erikli'ye çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu anlaşma diğer firmalara da örnek olur. Tolga Bey'e, Sami Bey'e ve Raif Bey'e tekrar tekrar teşekkür ediyorum."


"Bursaspor sadece bir kulüp değil, bir kültürdür" diyen Erikli & Nestlé Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Tolga Ünvan ise şunları kaydetti: "Bursaspor'un 55 yıllık mazisi Türk futbolu için çok önemli dönüm noktalarından birini içeriyor. Zira inancın, azmin ve Bursa şehrinin, taraftarının gücüyle kazanılmış Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu Bursaspor'un adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Bu vesileyle Bursaspor sadece futbol alanında değil, Türk sporunun çeşitli branşlarındaki birçok sporcuya ve takıma hiç yılmadan bir hayalin nasıl gerçekleştirilebileceği, nasıl inanarak ve çalışarak başarıya ulaşılabileceği anlamında ilham kaynağı oldu. Yeni sezonda da bu güçlü camianın yine yanında olmaktan, Erikli olarak Bursaspor'u desteklemekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Heyecanlıyız, coşkuluyuz ve Bursaspor'un harika bir sezon geçireceğine güvenimiz her zaman olduğu gibi tam."


Bir basın mensubunun "Son günlerde önemli markalarla işbirliği yapılıyor. Bursa'da Erikli gibi büyük ölçekli çok fazla firma var. Özdilek, Marmarabirlik, Uludağ gibi... Onlarla işbirliği yapılacak mı? Ya da görüşmeler ne aşamada?" şeklindeki sorusuna Sosyal Yapılanma, Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Özselek, "Özdilek ile görüşmelerimizi sona erdirdik. Kendileri bize destek veremeyeceğini söyledi. Sütaş tarafı ile görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki hafta sunum yapacağız. Marmarabirlik tarafında da girişimleri başlattık. Bize geri dönüş yapmalarını bekliyoruz. Köfteci Yusuf ile iletişim kurmaya çalıştık. Hatta ortak dostlarımızı araya koyduk. Ama geri dönüş alamadık" yanıtını verdi."

BURSA
Bursa dahil 20 ilde FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-11" operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen "Kı...
GÜNDEM
YSK: "Oy sayımında iftar molası olmayacak"
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Bahçe İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın yaptığı Ramazan ayı nedeniyle o...
BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...