Bursaspor'a bir iyi bir kötü haber!

Fransız hoca, Badu'nun Beşiktaş maçında sahada olacağını söyledi. Ertuğrul'un yetişmesinin ise mümkün olmadığını belirtti.

BURSASPOR, 31 Ocak 2018 Çarşamba, 16:11
Bursaspor'a bir iyi bir kötü haber!

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, antrenman öncesi Özlüce Tesisleri'nde konuştu. Fransız hoca Beşiktaş maçıyla ilgili, "Dev bir maç bizi bekliyor. Geçmişi, tarihi açısından önemli. Saha içinde onlardan istediğimiz şey savaşmaları, takım olarak hareket etmeleri, bu maçın öneminin farkında olmaları. Bu maçın hakkını verecekler diye düşünüyorum" dedi.

Sakatlarla ilgili konuşan Le Guen, "Ertuğrul hazır değil, Badu'ya güveniyorum hafta başından beri takımla idmanlara çıktı, maç günü sahada olacaktır" ifadelerini kullandı.

Olumsuz saha sonuçlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Le Guen, "Oyunculardan beklentim seviyelerini yükseltmeleri. Daha önce de söyledim bizim gibi bir tribünü hayatımda görmedim. Bu taraftarın da daha fazla savaşılmasını hak ettiğimi düşünüyorum. Ligin ilk yarısında bunu yapmıştık, yine buna dönmeliyiz. Oyuncularda ilk yarıda iyi sonuçlar almıştık çünkü takımdaki herkes tüm konsantrasyonunu başarıya endekslemişti. Taraftarımıza sadık olmamız için elimizden geleni yapmıştık. Onlara bu dönemi hatırlatmaya çalıştım. So dönemde aldığımız sonuçlar bir şeylerin değiştiğini gösterdi. Geriye dönmeliyiz ki aynı sonuçlara dönelim. Onlara bunu hatırlattık" sözlerini sarf etti.

Yeni transferlerle ilgili konuşan Fransız teknik adam, "Alper çok iyi tanıdığım bir oyuncu değil, geleceğe yatırım olarak yapılan bir transfer. Bostock iyi bildiğim bir oyuncu, 1 yıl öncesinde Fransa Ligi'nin en iyisi seçildi. Son zamanlarda performansı düştü ama buraya gelince toparlayacaktır" diye konuştu.

Paul Le Guen, sezon sonu hedefiyle ilgili yöneltiliyen soruya ise şu yanıtı verdi: "Sezon başında 2 yıllık bir anlaşmaya vardım. İlk yıl için hedefimi de lig tablosunun ilk yarısında tamamlamak olarak açıklamıştım. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Yeni bir takım olduğumuzu hesap ederek bu şekilde açıklamıştım. Son 2 aydır kötü sonuçlar aldığımız aşikar ama eminim ki yakın zamanlarda tekrardan rüzgarı arkamıza alarak iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Bu takıma bağlı, bana bağlı. Oyuncular her maç bittiğinde başı dik ve taraftarın saygısını kazanmalarını. Bursa halkı çok çalışkan ve takımlarını hep destekliyorlar. Benim isteğim de bunları hak etmeleri."

BURSASPOR
Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti
Bursaspor Kulübü, 28 Nisan Pazar günü oynanması gereken Diyarbekirspor maçının güvenlik sebebiyle...
MAGAZİN
Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı
Eskişehir'deki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilen Nuri Alço'ya kalp pili takıldı. Nuri Al...
DÜNYA
Tahran'da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti
İran'da yüzlerce kişi İsrail'in İsfahan'a yönelik saldırısını Tahran sokaklarında protesto etti.
SİYASET
Dışişleri Bakanlığı: "(İsrail-İran) Tüm tarafları daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlar...
Dışişleri Bakanlığı, İsrail-İran olaylarına ilişkin, "Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol...
GÜNDEM
Aileler okula akın etti! 48 öğrenci tavuklu pilavdan zehirlendi
Aydın'ın Efeler ilçesinde bir okulda yedikleri tavuklu pilavdan sonra rahatsızlanarak hastaneye b...
BURSA
Bursa'da define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazda...