Bursa'da yasak aşk cinayetle bitti! İşte sebebi...

Bursa'da geçen yıl eylül ayında gönül ilişkisi olduğu komşusunu evinin önünde tabancayla vurarak öldürmekle suçlanan 4 çocuk annesi kadının yargılanmasına devam edildi.

BURSA, 01 Ekim 2017 Pazar, 13:33
Bursa'da yasak aşk cinayetle bitti! İşte sebebi...

Ömür boyu hapsi istenen sanık, öldürdüğü komşusu ile aralarında ilişki bulunduğunu, bu ilişkiden dünyaya gelen çocuğu eşinin üzerine kaydettiğini itiraf ederek, "Daha sonra beni rahat bırakacaktı. Sözünde durmadı. Eşime mesajla gerçekleri anlattı. Kocam evde olmadığı sırada camı tıklayınca onu öldürdüm" dedi. 
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde geçen yıl eylül ayında Neşe A., komşusu Ümit Şahin'i (30) evinin önünde tabanca ile vurarak öldürdü. Olay yerine çağırdığı polis ekiplerine çocuklarını öptükten sonra teslim olan Neşe A., verdiği ilk ifadesinde, cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini söyledi. Hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Neşe A., Ümit Şahin ile aşk yaşadıklarını ve bu ilişkiden dünyaya gelen çocuğunu nikahlı eşinin nüfusuna yazdırdığını itiraf etti. Hakim karşısında bir kez daha ifade veren sanık, "Onunla 5 yıl ilişki yaşadık, bir de çocuğumuz oldu. Sonra ayrılmaya karar verdik, Ümit beni bir daha rahatsız etmeyecekti. Sözünde durmadı. Eşime mesaj atıp ilişki yaşadığımızı anlatmış. Bu nedenle eşim ile aramız bozuldu. Kocamın evde olmadığı sırada evin önüne gelip camı tıklatınca onu öldürdüm. Kurtulmak için bunu yaptım. Kocamın bu olay ile hiçbir ilgisi yok" dedi. 
'Cinayete azmettirmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan eş Mehmet A. da duruşmada ifade verdi. Mehmet A., nüfusuna kayıtlı dördüncü çocuğunun gerçek babasının kendisi olmadığını öğrenince onu kayınvalidesine teslim ettiğini söyledi. Mehmet A., yöneltilen suçlamayı kabul etmeyerek, "Ben, onu öldürmesi için Neşe'yi azmettirmedim. Haberim yok. Olay akşamı işe gitmiştim. Gerçeği sonra öğrendim" dedi. 
Mahkeme heyeti, sanık kadının tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

BURSA
Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlen...
BURSA
Bursa'da bu mahallede yüz yıllardır davul çalınmıyor! Davul çalan kendini başka ilçede buluyor
Bursa'da yüzyıllardır davul çalanların davulunun patladığı, 'tokat yediği', aklını kaybettiği ve ...
DÜNYA
AB Konseyi, Ukrayna'ya 5 milyar euroluk ek askeri desteği onayladı
Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Avrupa Barış Fonu kanalıyla Ukrayna'ya 5 milyar euro ilave askeri de...
SAĞLIK
Göz torbalarını artık taşımayın
Ünlülerin göz doktoru olarak tanınan Op. Dr. Tuncay Sezgin, yüze yorgunluk ifadesi veren ve yaşlı...
SAĞLIK
Bahara karnınızı gererek girin!
Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Mutlu, yaklaşan bahar mevsimi öncesi dönemsel olarak ...
EĞİTİM
Başkan Eren'den gençlere altın öğütler
Mudanya Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide gençlerle buluşan Yarına Şans Ver Kulübü (YASAV) Ba...