Bursa'da otobüse binenler şaştı kaldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Ak Parti'nin Belediye Başkan Adayı Doktor Ahmet Murat Ünal, belediye otobüsünde vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı, Sevgililer Günü'nü kutladı.

BURSA, 14 Şubat 2019 Perşembe, 14:17
Bursa'da otobüse binenler şaştı kaldı!

Mudanya'yı kardeşce, sevgiyle, kimseyi ötekileştirmeden ve gönüllere dokunarak yöneteceklerini belirten Ünal, "Mudanya, ülkemizin birçok rengini ve değerini bağrında yaşatan bir ilçe konumundadır. Mudanya'da birlikte yaşadığımız diğer illere mensup vatandaşlarımız benim gözümde artık Mudanyalıdır" diye konuştu. 

Etnik kimliği ve mezhebi farklı olan kesimlerin bir arada kardeşçe yaşadığı Mudanya'nın siyasi çekişmeler neticesinde bin parçaya bölündüğünü dile getiren Dr. Ünal, "Bugüne kadar Mudanyalılara siyasi kimlikleri göz önünde tutularak muamele edildi. Biz herkesin siyasi fikrine saygı duyuyoruz. Çünkü fikir çeşitliliği bizim zenginliklerimizden birisi. Bize oy verende vermeyende küçüğümüzse kardeşimiz, büyüğümüzse ağabeyimiz ablamızdır. Biz Mudanya'ya ideolojik çerçeveden bakmıyoruz" dedi. 

Mudanyalıya siyasi mobbing uygulandığının altını çizen Dr. Ünal, "Mudanya'yı kardeşçe, dostça ve birlikte yönetmek istiyoruz. Kimin hangi siyasi fikirde olduğu bizim ilgi alanımız değil. Biz fikirlerinize değil gönüllerinize dokunacağız" şeklinde ifade etti. Hiçbir makam ve mevkiinin bir tane Mudanyalının gönlünü kırmaya değmediğini söyleyen Dr. Ünal, "Demokratik ortamda verdiğimiz mücadelenin tek gücü Mudanyalının sandıkta bize vereceği destektir. Kaybettiğimiz 5 yılı gelin birlikte geri kazanalım. Bizim tek derdimiz Mudanya'nın ve Mudanyalının menfaatleridir. Bunun üstünde bir menfaatimiz yoktur. Ve asla olmayacaktır" dedi. 

Sabahın ilk ışıklarıyla Mudanya Emek belediye otobüsünde belediye başkan Adayı Murat Ünal'ı gören vatandaşlar da şaşkınlık yaşadı. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne dikkat çeken Ünal, "Tüm hemşehrilerimin Sevgililer Günü'nü kutluyorum. Biz hizmeti aşkla ve gönülden yapacağız. Geleceğin yaşanabilir Mudanya'sını, halkımızın fikirleriyle oluşturacağız, Mudanya'yı halkımızla birlikte sevgi, saygı ve kardeşlik içerisinde yöneteceğiz" diye konuştu. 

BURSA
Karacabey Boğazı'nda deniz suyu kalitesi artacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BUSKİ marifetiyle Karacabey Boğazı'ndaki su kalitesinin artırılma...
DÜNYA
Mescid-i Aksa'da cuma namazında 125 bin Müslüman saf tuttu
İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdürürken, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki Filistinli...
SPOR
Süper Lig'de 31. haftanın hakemleri açıklandı
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.
BURSA
Mudanya sporda da öncü olacak
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ilçeye kazandıracakları tes...
BURSA
Bursa'daki villada dehşet! Bir kişi öldü, yaralı bahçıvan alevler içinde kaldı
Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir ...
BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...