Bursa'da yoğun kar yağışı sebebiyle Mudanya-Bursa yolu çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Onlarca araç yolda mahsur kalırken, bazı araçlar traktör ile çekildi, bazı araçlar ise görevli polislerin yardımıyla hareket edebildi.
Bursa'da dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, bugün de etkisini arttırarak devam ediyor. Şehir merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaşırken, kar yağışı tipiye dönüştü.
Yoğun kar yağışı sebebiyle trafikte aksamalar meydana geldi. Mudanya-Bursa yolu, kar yağışı ve buzlanma sebebiyle çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Onlarca araç karda mahsur kalırken, bölgeye polis, jandarma, arama-kurtarma ve kar küreme araçları sevk edildi.
Yaklaşık 1 saattir kapalı olan yolda kar küreme çalışmaları devam ediyor. Öte yandan tedbirsiz yola çıkarak yolda kalan araç sürücülerinin yardımına ise görevli polis ekipleri koştu. Bazı araçlar, polis ekiplerinin iterek yardım etmesiyle hareket edebildi. Bursa'da yaşanan kar esareti, drone ile havadan da görüntülendi.
En Çok Okunan Haberler
Bursaspor, TFF 1.Lig'in 21'inci haftasında yarın sah...
Bursaspor'dan taraftarına Sevgililer Günü me...Bursaspor Kulübü, sosyal medya hesapları aracılığıyl...
Rusya'da kar yağışı hayatı durma noktasına g...Rusya'nın genelinde kar yağışı etkisini sürdürürken,...
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısında son durumSağlık Bakanlığı, son 24 saatte 94 kişinin korona vi...
Bursa'da okullar açılmadan tatil edildiBursa'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın başl...
Pınar Gültekin cinayetinde sanık Avcı'nın eş...Muğla'nın Menteşe ilçesinde erkek arkadaşı Cemal Met...
Sevgililer gününde karısını dövüp bıçakladı,...Aksaray'da eşi tarafından darp edildikten sonra saçl...
Buzlu yolda kayarak araçların arasına daldı ...Üsküdar'da kar yağışı sonrası kaza yapan iki araç sü...
Karla mücadelede yoğun mesaiBursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ...
Japonya'da 5.2 büyüklüğünde deprem!Japonya'nın Fukushima eyaletinde 5.2 büyüklüğünde de...