Bursa'da düzenlenen seminere büyük ilgi

Demirtaş Rotary Kulübü ve Bursa Rotaract Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği RYLA (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) Semineri ilgi gördü.

EĞİTİM, 21 Mart 2017 Salı, 15:08
Bursa'da düzenlenen seminere büyük ilgi

Liderlik ve mizah teması ile düzenlenen seminere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen ve yaşları 18 ile 28 arasında değişen 80 genç katıldı. Can Köseleci'nin moderatörlük yaptığı RYLA seminer açılış konuşmaları ile başladı. Bursa Rotaract Kulübü Başkanı Ömer Mersin, gençler için yapılan bir organizasyona, gençler olarak katkı yapmaktan büyük keyif duyduklarını söyledi. Demirtaş Rotary Kulübü Başkanı Aykut Erpamukçu da, mizahın toplumda kenetleyici etkisi olduğunu, RYLA seminerinin ana temasını mizah olarak belirlediklerini söyledi. Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı İsmail Rodoplu ise gençlerin geleceğe iyi hazırlanmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti. Gençler doğru yönlendirilirse geleceğin daha güzel şekilleneceğini söyleyen Rodoplu, "Sevgili gençler, her biriniz farklı şehirlerden buraya geldiniz. 2 gün süresince burada liderlik konusunda çok yararlı bilgiler edineceksiniz. Ayrıca tanışıp yeni dostluklar kuracaksınız. RYLA Seminerleri ile hedefimiz liderlik vasfı olan gençlerimiz bulmak ve geleceğin liderleri olarak yetişmelerine katkı yapmaktır Bu güzel organizasyonu yapan Demirtaş Rotary ve Bursa Rotaract kulüplerimize gönülden teşekkür ediyorum" dedi. Gençlere lider olmanın en zirvede olmak anlamına gelmediği, her takımın bir lideri olduğu ve liderliğin öğrenilebilen bir yetenek olduğu anlatıldı.

2 gün devam eden seminerde uzman eğitimci İnci Tokatlıoğlu, "Gerçek Liderlik", İlknur Kalıpçı, "Atatürk'ün mizaha bakışı" konularını anlattı. Prof. Dr. Meltem Onay, "Mizah, Eleştirel Düşünce ve Bilgelik" konulu bir konuşma yaptığı seminerde, Doç. Dr. Serdar Nasır, "Liderlik, Stres Yönetimi ve Mizah" üzerine sunum yaptı. Tiyatrocu Bora Özkula, "Beden Dili ve Mizah", yönetici koçu Fuat Yalçın, "Yapıcı Mizah ve Liderlik" üzerine düşüncelerini paylaştılar. Oyuncu Sarp Apak ise "Hayat ve Mizah" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...