Bursa'da birlik beraberlik

Bursa için ortak akılla hareket etmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı ziyaret etti.

BURSA, 07 Aralık 2017 Perşembe, 15:46
Bursa'da birlik beraberlik

Başkan Aktaş, Nilüfer Belediyesi ziyaretinin ardından Mudanya AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Burada AK Parti İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal ve partililerle bir araya gelen Aktaş, ilçenin meseleleri hakkında bilgi alıp, bundan sonra izleyecekleri yol haritasını anlattı. Başkan Aktaş, daha sonra Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı da Mudanya Belediyesi'ndeki makamında ziyaret etti. AK Parti ve CHP İlçe başkanlarının da katıldığı basına kapalı toplantıda, Mudanya'da hem Büyükşehir Belediyesi hem de Mudanya Belediyesi tarafından yapılan, devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden sahil düzenleme projesini yerinde inceleyen Başkan Aktaş ve Türkyılmaz, basın mensuplarının sorularını cevapladı. 
Toplantının Mudanya'nın geleceği açısından çok verimli geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Mudanya'da CHP'li Belediye Başkanı'mız görevde. Partiler farklı olabilir, sonuçta bu halkımızın tercihi ama biz, bu saatten sonra Mudanya'ya, Bursa'ya ne yapabiliriz, bunun hesabı ve heyecanı içindeyiz. Farklı yaklaşımlar olacaktır. Bu çok doğal, asıl mesele öncelikli sorunları belirleyip, çalışmaları hızlandırmak Yaptığımız toplantıda Mudanya'da sahil düzenleme, otopark ve ulaşım öncelikli sorunlar olarak karşımıza çıkıyor. Burada aldığımız notlar, bizim için değerli ve önemli. Kısa sürede ilçeyi geleceğe taşıyacak adımları süratle atacağız. Sıcak ev sahipliğiyle bizleri karşılayan başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise 30 Mart 2014'te aday olarak halkın karşısına çıktıklarını, seçildikten sonra ise siyasi bir yaklaşım içinde olmadıklarını belirterek, "Çünkü biz, "Hizmetin siyaseti olmaz" dedik, kimseyi ayrıştırmadık, ötelemedik. Diyalog eksikliğinden kaynaklanan birtakım sorunlar vardı. Şimdi bu sorunları büyütmeden ilçemize yeni yeni projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz. Her ilçenin farklı değerleri var. İznik'in gölü, dağ ilçelerinin yaylaları gibi Mudanya da İstanbul ve Trakya bağlantısıyla, sahiliyle ayrı bir değer. Bursa'mızı 17 ilçesiyle bir bütün olarak uyum içinde geleceğe taşımak için birlikte çalışmamız gerek. Ben de bu ziyaretleri nedeniyle Başkan'ımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir'in 1058 mahallesi var. Bunların hepsine yetişmek kolay değil. Özellikle Mudanya ile ilgili Büyükşehir Belediyesi'nin yetişemediği her konuya maddi, manevi desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu. Başkan Aktaş, Mudanya ziyaretinin son durağında Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer'i de makamında ziyaret etti.

BURSA
Bursa'da rüzgar etkili oldu
Bursa'da sert eser rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken, rüzgarı...
BURSA
Adalet Bakanı Yardımcısı Can: "Tutuklular, mahkumlar cezasını çekerken aynı zamanda da topluma ka...
Bursa Osmangazi Meydanı'nda Ürün ve El Sanatları Fuarı Adalet Bakanı Yardımcısı Razaman Can'ın ka...
BURSA
Nilüfer'de Frankofon Film Festivali başladı
Nilüfer Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Frankofon Film Festivali, Kanad...
SPOR
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray Spor Kulübü, olağan seçimli genel kurul toplantısının 18 Mayıs Cumartesi günü saat 10...
GÜNDEM
Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı!
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek ke...
GÜNDEM
Husumetlisini günlerce takip edip pusuya yattı: Minibüse bindiği esnada silahla vurdu
Küçükçekmece'de kimliği belirsiz bir şahıs, husumetli olduğu şahsı günlerce takip ederek pusuya y...