Bursa adliyesi boşaltılıyor!

Bursa'da adliyede kimyasal madde paniği yaşandı.

BURSA, 05 Ocak 2018 Cuma, 17:48
Bursa adliyesi boşaltılıyor!

Adliye koridorunda uyuşturucu metamfetamin yapımında kullanılan sıvı şişesi kırıldı. Kokunun adliyeye yayılması üzerine bina tahliye edildi. 112, itfaiye ve AFAD ekiplerinin sevk edildiği adliyede kısa süreli panik yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Uluyol'daki adliye sarayında akşam saatlerinde kimyasal madde paniği yaşandı. Uyuşturucu madde imalatında kullanılan metamfetamin dolu şişe adli emanet bürosuna getirildi. Çuvalda taşınan şişe yere düşerek kırıldı. Etrafa kesif bir koku yayılınca panik yaşandı. Hemen alarm verilerek adliye tahliye edildi. Adli personel kısa sürede binayı tahliye etti. Mesainin hemen bitmiş olması şans olarak değerlendirildi.
Adliyeye hemen 112, itfaiye ve AFAD ekipleri çağrıldı. Ekipler kısa sürede adliyeye gelerek tedbir aldı. Uyuşturucu maddenin kokusundan etkilenen polis memurları 112 ekiplerince muayene edildi.

Bursa adliyesinde meydana gelen kimyasal madde paniğine sebep olan sıvının, bir polisin vurulduğu uyuşturucu operasyonda ele geçirildiği ortaya çıktı. 
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Osmangazi'ye bağlı Fatih Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenleyen narkotik polisi, evde bulunan şahısları gözaltına almak istedi. Savcılık izniyle arama yapmak isteyen ekiplere Ü.U. (31) ve O.U. (18) itiraz etti. Şahıslardan birinin kaçarken açtığı ateş sebebiyle polis memuru V.Ç. yaralandı. Olay yerine kısa sürede gelen yardımcı ekiplerin müdahalesiyle 2 şüpheli yakalandı. 
Evde ele geçen metamfetamin yapımında kullanılan sıvı madde bugün narkotik polisi tarafından adli emanet deposuna getirildi. Teslimi alan adliyede görevli sivil memurun bir anlık dalgınlığı neticesinde çuvalın içerisindeki sıvı dolu kavanoz yere düşüp kırıldı. Bir süre sonra etrafa kesif bir koku yayılınca panik yaşandı. Bunun üzerine adliye tahliye edildi. Adliyeye hemen 112, itfaiye ve AFAD ekipleri çağrıldı. Ekipler kısa sürede adliyeye gelerek tedbir aldı. Uyuşturucu maddenin kokusundan etkilenen polis memurları 112 ekiplerince muayene edildi.

BURSA
Karacabey Boğazı'nda deniz suyu kalitesi artacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BUSKİ marifetiyle Karacabey Boğazı'ndaki su kalitesinin artırılma...
DÜNYA
Mescid-i Aksa'da cuma namazında 125 bin Müslüman saf tuttu
İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdürürken, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki Filistinli...
SPOR
Süper Lig'de 31. haftanın hakemleri açıklandı
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.
BURSA
Mudanya sporda da öncü olacak
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ilçeye kazandıracakları tes...
BURSA
Bursa'daki villada dehşet! Bir kişi öldü, yaralı bahçıvan alevler içinde kaldı
Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir ...
BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...