Başkan adayları projelerini anlattı!

Bursaspor'un Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı'nda başkan adayları, divan üyelerine projelerini anlattı.

BURSASPOR, 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 22:32
Başkan adayları projelerini anlattı!

Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleşen Olağanüstü Divan Kurulu, bugün başkan adayları ve yönetim kurullarının yanı sıra 112 Divan üyesinin katılımı ile yapıldı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç'in gerçekleştirdiği kura sonucunda sırasıyla Başkan Ali Ay, Başkan adayları Hüseyin Akdemir, Ahmet Bozdemir ve Lemi Keskin konuşmalarını gerçekleştirdi ve projelerini Divan Kurulu ile paylaştı. 

Ali Ay: "Bursaspor'u iyi yönetmek, başarılı iletişimle olur" 
İlk konuşmayı gerçekleştiren Başkan Ali Ay şunları söyledi: 
"Başkanlığa geleli 28 ay geçti. Huzurlarınıza çıkarak birçok açıklamalarda bulundum. Hesap verebilirlik ve şeffaflığa özen gösterdim. Sizlerden gelen eleştirileri her zaman değerlendirdim. Böyle bir duygu içinde olmasaydım, bu görevi yürütemezdim. Bursaspor sevgisi samimiyetten geçer. Bugün bu toplantıya herkes zaman ayırdı geldi. Spor ruhu her şeyden önce samimiyeti ve dürüstlüğü içerir. Bizler de zorluklara göğüs gereriz. Bursaspor hizmet verirken en çok da sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bursaspor'u iyi yönetmek, başarılı iletişimle olur. Gerçek bir güç birliği ile olur. Belli ölçüde başardık ve tecrübe kazandık. Sizlerin de takdiri ile önümüzdeki dönemde yeni çalışma arkadaşlarımızla birlikte göreve seçilirsek, sizlerle diyalogda daha da başarılı olacağımı sözünü de veriyorum. Geçmiş dönemle ilgili zaman zaman bazı yönetici arkadaşlarımdan fazla anlayış bekledim. Kalp kırdıysam özür dilerim. Ben ve yönetimdeki tüm arkadaşlarımın mücadelesi sadece Bursaspor için olmuştur. Daha iyi bir başkanlık dönemi için yeniden huzurlarınızdayım. Her şey Bursaspor için." 

Hüseyin Akdemir: "Dünya yıldızları vaat etmiyorum, etmeyeceğim" 
İkinci sırada konuşan Başkan adayı Hüseyin Akdemir de şu ifadeleri kullandı: 
"Uzun zamandan beri üzerinde çalıştığımız bir projeyi, geçtiğimiz cumartesi adaylık dilekçemizi vererek başlatmış bulunmaktayız. Bu yola çıkmamızın amacı denenmiş ve başarısız olmuş bir yönetim modelinin sonlandırılmasıdır. Ben sizlere süslü püslü transfer haberleri 'dünya yıldızları' vaat etmiyorum, etmeyeceğim. Ben size yıldız üretimini vaat ediyorum. Mali tablo hakkında borcun vadesi, faiz yükü ve kur yükü hakkında net bir bilgimiz olmamasına rağmen biz Bursaspor'un borcunun 500 milyon TL olduğunu hesap ederek çeşitli planlar yaptık." 

Ahmet Bozdemir: "Batalla'nın kalması yönünde çalışmalarımız var" 
Başkan adaylarından Ahmet Bozdemir ise, "Birçok derneğin ziyaretine gittik. Bizleri karşıladıklarında ne kadar büyük bir camianın parçası olduğunu anladık. Altyapıya bağışı hiç düşünmeden yaptık. Konu Bursaspor'un menfaati olunca düşünmeyiz. Birçok projemiz var. Her açıdan tatmin edici projemiz var. İçiniz rahat olsun. Ama en önemlisi sizlerin sözünü dinlemek olacak. Biz bu borçtan korkmuyoruz. Gereken neyse yapacağız. Ben de gereken desteği vereceğim. Pablo Martin Batalla'nın kalması yönünde çalışmalarımız var. Yönetimimizde yer alan Erkan Kamat ağabeyimiz de yardımcı olacak. Ayrıca Özlüce Tesisleri'ni İbrahim Yazıcı Tesisleri olarak değiştirmek istiyoruz. Kimse vefa borcunu ödeyemedi. Biz de bu çalışmayı yaptık" dedi. 

Lemi Keskin: "Stat ismimizi pazarlamak için çalışıyoruz" 
Son konuşan Başkan Adayı Lemi Keskin ise hazırladığı slayt gösterisiyle birlikte projelerini anlattı. Lemi Keskin şunları söyledi: 
"Biz yola çıkarken, teşhisi doğru koymaya çalıştık. Öncelikle 2017-2018 takımının maliyetini çıkarttık. Teknik kadro dahil bu takıma 20 milyon 750 bin Euro ödüyoruz. Gelecek sene hiçbir transfer yapmasak dahi 12 milyon 500 bin Euro ödemek zorunda. Küresel yatırım firması Contec'le anlaştık. Bursaspor'a can suyu olacak 50 milyon Euro'yu alacağız. Böylece 260 milyon TL borcumuzu azaltmayı hedefliyoruz. Timsah Arena'yla ilgili satış yetkililerimizi Contec yatırım şirketine devredeceğiz. Avrupa'da para kaynağı sonsuz. Para ile para kazanmadıklarından dolayı yatırım yapmak zorundalar. Bize 50 milyon Euro'yu verecek, stat isim hakkı satışından da yüzde 10 komisyon alacak. Bu rakam da gayet normal. Bu firma bizim stratejik satış ortağımız olacak. Stat ismimizi pazarlamak için çalışıyoruz. Timsah Arena'nın hiçbir yerde tek resmi çıkmazken, son 10 gündür Avrupa bizim stadımız konuşuyor. 30 milyon kullanıcı Timsah Arena'yı görüntüledi. Bunun bize geri dönüşü elbette ki olacaktır."

BURSASPOR
Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti
Bursaspor Kulübü, 28 Nisan Pazar günü oynanması gereken Diyarbekirspor maçının güvenlik sebebiyle...
MAGAZİN
Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı
Eskişehir'deki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilen Nuri Alço'ya kalp pili takıldı. Nuri Al...
DÜNYA
Tahran'da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti
İran'da yüzlerce kişi İsrail'in İsfahan'a yönelik saldırısını Tahran sokaklarında protesto etti.
SİYASET
Dışişleri Bakanlığı: "(İsrail-İran) Tüm tarafları daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlar...
Dışişleri Bakanlığı, İsrail-İran olaylarına ilişkin, "Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol...
GÜNDEM
Aileler okula akın etti! 48 öğrenci tavuklu pilavdan zehirlendi
Aydın'ın Efeler ilçesinde bir okulda yedikleri tavuklu pilavdan sonra rahatsızlanarak hastaneye b...
BURSA
Bursa'da define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazda...