Barış Yardımcı'dan taraftara övgü

Bursaspor'un yeni transferi Barış Yardımcı ilk röportajını verdi. Tecrübeli futbolcu Bursaspor'a gelmesinde büyük rol oynayan başkan Ali Ay'a teşekkür ederken, taraftardan övgüyle bahsetti.

BURSASPOR, 28 Haziran 2017 Çarşamba, 09:51
Barış Yardımcı'dan taraftara övgü

Bursaspor yeni sezonun ilk transferini Gaziantepsporlu Barış Yardımcı'yı renklerine katarak gerçekleştirdi. Kulübüyle hem sözleşme hem de maddi olarak iplerin kopması için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bugün gelecek haberi bekleyen tecrübeli futbolcu, "Bursaspor'la her konuda anlaştık. Evraklarım şu an federasyonda. Gaziantepspor'la ilişkim bugünden itibaren kesilecek ve yeni kulübüm Bursaspor da transferimi resmen açıklayacak" diye konuştu.

Barış Yardımcı, birçok kulüpten teklif gelmesine rağmen Bursaspor'u tercih etmesindeki iki önemli sebebi de Bursa Hakimiyet aracılığıyla kamuoyuna aktardı.

BAŞKAN ARKAMDA DURDU

Tecrübeli futbolcu, "Bursaspor'a gelmemde başkanımız Ali Ay'ın büyük katkıları oldu. Sıkıntılı bir süreç vardı ve başkanımız arkamda durarak bana destek verdi. Kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum. Bursaspor'u tercih etmemdeki bir başka önemli sebep de taraftar. Gerçekten Bursaspor taraftarı takım ve futbolcular için çok önemli. Geçen sezon tıpkı Gaziantepspor gibi Bursaspor da tehlike çemberinin içindeydi. Bursaspor, taraftarı sayesinde bu sıkıntılı günleri atlattı. Amacım Bursaspor'da kalıcı olmak. İleride de 'Bursaspor'da sağbek Barış Yardımcı vardı. Uzun yıllar oynadı' diye kendimden söz ettirmek istiyorum" diye konuştu.

Yeşİl Beyazlı takımdaki hedefini "Camiaya yakışan, kalıcı bir futbolcu olmak" sözleriyle açıklayan Barış Yardımcı, "Elbette hedefim var. Ben Milli Takım formasını giymek istiyorum. Ama önce takımım için elimden geleni sahaya yansıtmalıyım. Sonrası zaten gelir. Mert Günok'la Fenerbahçe A2 Takımı'nda birlikte oynadık. Bir de Sardar abiyi (Kurtuluş) tanıyorum. Yeni takım arkadaşlarımla birlikte geçen yılki korkulu günlerden çıkmak için değil, zirveye oynayan bir Bursaspor için mücadele etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Teknİk direktör Paul Le Guen hakkında internetten çok araştırma yaptığını belirten Barış Yardımcı, "Hocamız kendini ispatlamış. Elbette kolay değil Fransa gibi futbol kültürü olan bir ülkede üç kez şampiyonlak kazanmak. Önemli kulüplerde ve ülkelerde teknik direktörlük yapması bize büyük katkı sağla-yacaktır. Onun dene-yimlerinden elbette faydalanacağız ve kendimizi ona göstermeye çalı-şacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

SPOR
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı belli oldu.
DÜNYA
Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 ...
GÜNDEM
180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama
Mersin polisinin, bilinen alışveriş sitelerinin kopya linkini üreten, sahte hukuk bürolarından ar...
BURSA
Bursa dahil 20 ilde FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-11" operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen "Kı...
GÜNDEM
YSK: "Oy sayımında iftar molası olmayacak"
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Bahçe İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın yaptığı Ramazan ayı nedeniyle o...
BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...