Banyolarda Dolaplı Lavabo ile Yerden Tasarruf Sağlayın

Gün içinde fazlasıyla vakit harcanan yaşam alanlarından biri olan banyolarda dekorasyon son derece önemlidir. Banyo dekorasyonu için birbirinden farklı ve özel banyo ürünleri bulunur. Lavabo, klozet, duşakabin, dolaplı lavabo gibi pek çok ayrıntı banyo dekorasyonunda büyük yer tutar. Bu malzemelerden biri bile uyumlu olmazsa banyolar istenilen görünümü kazanamaz. Bu sebepten ötürü kullanılan malzemelerin boyutu, rengi ve kalitesi büyük önem arz eder. Dolaplı lavabolar banyo dekorasyonunda son derece popüler bir boyut kazanmıştır. Dolaplı lavabolar ile banyolara sık bir görünüm kazandırmak son derece kolay. Ayrıca bu lavabolar saklama alanına sahip olduğu için kullanılan yerden tasarruf sağlar. Böylelikle küçük banyolarda bile hem estetik hem de pratiklik sağlanmış olur.

YAŞAM, 07 Temmuz 2021 Çarşamba, 10:44
Banyolarda Dolaplı Lavabo ile Yerden Tasarruf Sağlayın

Dolaplı lavabolar birçok renk seçeneği ile sunulur. Dolaplı lavabolar için genellikle siyah ya da beyaz renk tercih edilse de banyoların dekorasyonuna göre bambaşka bir renk seçme fırsatı da vardır. Dolaplı lavabolar ile banyolarınızın tarzını değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda dolaplı lavabo çeşitleri içerisinden asma dolap ve üst dolap ile de değişik bir dekorasyona sahip olabilirsiniz.

Banyolar, evin en önemli kısımlarından biri olduğu için doğru bir şekilde dekore edilmelidir. Kullanılacak olan malzemeden, o malzemenin rengine kadar her detay son derece önemlidir. Dolaplı lavabolar, banyolarda kullanılan malzemeleri hem lavabonun üst kısmında hem de alt kısmında saklama imkânı sunar. Bu ürünler hem dekoratif hem de işlevseldir. Banyolarda kullanılan ürünler dolaplı lavabolara yerleştirilebileceği için hem alandan tasarruf sağlanır hem de kalabalık görüntünün önüne geçilir. Dolaplı lavabolar, birçok banyo yapısına uyum sağlayabilecek şekilde üretilmiştir. Ahşap, masif, akrilik gibi malzemelerden elde edilen dolaplı lavabolar, son derece kullanışlı ve dayanıklıdır. Aynı zamanda dolaplı lavabolar rutubete ve neme karşı da dirençlidir. Bu avantajlarından ötürü günümüzde oldukça popüler olan dolaplı lavabolara birçok platformdan ulaşmak mümkün.

Dolaplı Lavaboların Avantajlarını İnceleyelim

Dolaplı lavabo çeşitleri sürekli olarak güncellenen dekorasyon malzemelerinin ışığında fonksiyonelliğin şıklıkla bütünleştiği özel yapım ürünleri olarak karşımıza çıkar. Bu ürünler hem lavabo üstü hem de lavabo altı olarak piyasaya sürülmüştür. Lavabo üstü dolaplar, banyolarda lavabonun üst kısmına yerleştirilir. Lavabo üstü dolaplar ile banyo olduğundan daha geniş bir görünüm kazanır. Lavabo üstü dolaplar, hem küçük dolaplı lavabolarda hem de büyük dolaplı lavabolarda olur ve her banyoda kullanıma uygundur. Lavabo üstü dolaplar genellikle 85 cm, 95 cm, 100 cm, 125 cm gibi boyutlarda alıcılarına sunulur. Lavabo üstü dolaplar bazen tek bölmeli bazen de çift bölmeli olarak karşımıza çıkar. Ayrıca bu dolaplar aynalı ya da raflı olabilir. Banyo dekorasyonunda en çok ilgi çeken lavabo üstü dolaplar, aynalı olanlardır.

Lavabo altı dolaplar ise kullanışlı bir yapıya sahip olduğu için oldukça dikkat çeker. Lavabo tipine göre farklı çeşitleriyle sunulan lavabo altı dolaplar, tuvalet lavabo dolabı olarak da kullanılır. Dar ve küçük banyolarda tek Kapaklı lavabo altı dolaplar tercih edilirse alandan tasarruf sağlanmış olur. Böylelikle daha fazla boş alan kalır ve daha ferah bir banyoya sahip olunabilir. Asma lavabo altı dolaplar duvara yerleştirilir. Evim sitesinden bulabileceğiniz ayaklı lavabo altı dolaplar ise yere konumlandırılır. Buradan da anlaşılacağı üzere dolaplı lavabonun modeline göre montajı ve kullanımı değişiklik gösterir. Dolaplı lavaboları temin ederken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri, markasıdır. Kaliteli ve bilinen markalardan temin edilen dolaplı lavabolar daha dayanıklı ve uzun ömürlü olur.

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...