Ali Ay'dan flaş transfer açıklaması!

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, basın toplantısı düzenledi.

BURSASPOR, 20 Haziran 2018 Çarşamba, 11:39
Ali Ay'dan flaş transfer açıklaması!

İşte basın toplantısından önemli satır başları:

Çok fazla bilgi kirliliğinin olduğunu ifade eden Başkan Ali Ay, "Böyle bir basın toplantısı yapma mecburiyeti duydum. Çünkü çok fazla bilgi kirliliği var. Bundan bizler de etkileniyoruz. Biliyorsunuz hepimiz Bursaspor için uğraşıyoruz. Başkan olarak beni tekrar seçtiler. İkinci defa bu görevimin başındayım. Kucaklayıcı olacağımı kongrede de söyledim. Bursaspor'un başarısı için hepimizin uğraşması lazım. O kadar çok şey yazılıp çiziliyor ki inanılmaz. Maalesef bazı arkadaşlar tarafından algı yapılıyor. Eğer başarı istiyorsak bu işin üstesinden hep birlikte gelmemiz lazım. Bundan sonra daha dikkatli oluruz diye düşünüyorum" dedi.

Mustafa Er'in sportif direktörlüğünden istifasıyla ilgili konuşan Ay, "Mustafa Er hocanın görevi bırakmasıyla ilgili çeşitli şeyler yazıldı. Mustafa hoca bizim bir projemiz ve değerimizdir. BiaLz kulüp olarak onu görev konusunda zorlamadık. Kendi kararıydı, İngiltere'ye eğitim almaya gitmesini ben istedim fakat sportif direktörlüğü tercih etti. Özellikle sosyal medyada işin çivisi çıkmılş durumda. Mustafa hoca dürüst namuslu biri. O sabredemedi. Kendisiyle görüştüğümde sonuna kadar yanındayız dedim, ikna olmadı. Ben istediysem Samet hoca da ister. Hocanın istemediği haberleri külliyen yalan. Mustafa hocaya bu kapı hiçbir zaman kapanmaz, kapanmamıştır. Bizim değerlerimizden bir tanesidir. Paul Le Guen transferi hakkında ortaya atılan çirkin bir iddia var. Ben eleştiriye açık bir insanım. Ama iftiraya hayır. Yalancılarla aynı masada oturmam ve Bursaspor sınırlanı içine sokmam. Bundan sonra da mücadele edeceğim. Bundan sonra sizden ricam çok dikkatli olmanız. Yeni bir yapılanmaya girdik, yeni kadro kuracağız" sözlerini sarf etti.

Samet Aybaba tercihiyle ilgili de görüş belirten Başkan Ali Ay, "Samet hocanın scout ekibine fırça attığı haberleri de yalan. Trabzonspor maçından sonra Samet hocayla görüştüm. Bizim için hoca çok önemli. Le Guen marka bir hocaydı ama maalesef uyum sağlayamadı. Belki kalsaydı transfer açısından daha iyi olabilirdi ama olmadı. Aklıma 2010 yılı öncesi geldi. Hocanın gençlere verdiği önem geldi. Onu değerlendirdik. Sivas'ta çok düşük bütçelerle elde ettiği başarıyı kaale aldım. Hocayı kaçırmak istemedim. Samet hoca gibi kaç tane hoca var? Alanyaspor 3.5 milyon TL teklif etmişti. 5 milyonun çok büyük bir para olduğunu düşünmüyorum. Samet hoca 4 tane futbolcu istedi. 3 de olabilir, bütçeye ve gidecek olan futbolculara bağlı. Yine önceki hataları yapmak istemiyorum. Futbolcuların isimleri belli. Bifouma ile ilgileniyorduk. 1 milyon euroya imza atmış hayırlı olsun Ankaragücü'ne. Badji var. Forvette 2-3 isim var. Onlarla ilgili çalışmalarımız da var. Hem Mustafa hoca hem Ilgaz Çınar'ın daha önce izlediği oyuncular var. Onlarla ilgili çalışmalarımız da sürüyor" dedi.

BURSA
Nefes Dağyenice Doğada misafirlerini bekliyor!
İnsanların tabiat ile buluşabilmesi için eşsiz imkanlar ve harika manzaralar sunan Nefes Dağyenic...
SPOR
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ ve Sırbistan maçı hazırlıklarına başladı
2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanan A ...
DÜNYA
Putin: "Ukrayna'ya verilen F-16'lar nerede olursa olsun meşru hedefimiz olacak"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın herhangi bir NATO ülkesine yönelik saldırı planı b...
BURSA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitingi için bu kente geldi.
GÜNDEM
Irak ve Suriye'nin kuzeyi dâhil son bir haftada 38 terörist etkisiz hâle getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 teröristin etkisiz ha...
BURSA
Osmangazi zabıtasından pide gramajı denetimi
Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Osmangazi Bel...