Ali Ay: "Bursaspor'un 5 kuruşu nasip olmasın"

Bursaspor Başkanı Ali Ay yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Arabayatağı Spor Kulübü'nü ve Mayıs 16 Grubu'nu ziyaret etti.

BURSASPOR, 24 Mayıs 2018 Perşembe, 08:39
Ali Ay: "Bursaspor'un 5 kuruşu nasip olmasın"

Ziyaretlerinde alt yapı ve proje odaklı çalışacaklarını belirten Ali Ay seçim manifestoları çerçevesinde yeni bir yönetim anlayışı belirleyeceklerini söyledi.

EN ÖNEMLİ ŞEY "TECRÜBE VE GÜVEN"

Arabayatağı Spor'un eski başkanı Mehmet Güleç, Bursaspor'un alt yapısına verdikleri katkıdan bahsederek şuan çeşitli kategorilerde 20 oyuncularının bulunduğunu söyledi. Bursaspor'un kendilerine her konuda yardımcı olduğunu dile getiren Güleç, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Gülgüler ve Zeki Öztürk'e ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ettikten sonra "Hayattaki en önemli şeylerden birinin tecrübe ve güven olduğunu söylemek isterim. Ali Ay denilince aklımıza dürüstlüğü geliyor. Bursaspor'un parasını kendi parasından daha çok düşündüğünü verdiği kişisel katkılardan görebiliyoruz. Dürüstlüğünün yanına edindiği tecrübeleri ekleyince Arabayatağı Spor Kulübü olarak her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu söylemek istiyorum" dedi.

Mehmet Güleç'ten sonra söz alan Arabayatağı Spor Kulübü Başkanı Süleyman Durak "Ali Ay'ın giydiği ateşten gömlektir kendisi korkmadan bu gömleği tekrar giyme cesareti göstermiştir. Ali Ay yemeyen, yedirmeyen Bursaspor menfaati gözeten ve değeri bilinmesi gereken bir başkandır. Herkes başkana sabır göstermeli ve tecrübelerine güvenmelidir." İfadelerini kullandı

BURSASPOR'UN 5 KURUŞU BANA NASİP OLMASIN

Kendisine olan güveni boşa çıkartmayacağını söyleyen Ali Ay, "Tek hedefim Bursaspor'u hak ettiği iyi yerlere getirmek. Allah bana Bursaspor'un 5 kuruşunu dahi nasip etmesin çünkü Bursaspor kimsenin değil 3,5 milyonluk bir şehrin takımı. Ben Bursa'daki amatör kulüplerin başarısını Bursaspor'un başarısı olarak görüyorum, alt yapımıza gelecek yeni yıldızlar olarak görüyorum. Bunun için startını verdiğimiz Bursaspor Lisesi projemizden gelecek adına çok ümitleniyorum yetenekli gençlerimizin bilimsel, kültürel eğitimlerini alarak Bursaspor'a yakışan yıldızlar olmasını temenni ediyorum" dedi. Davetleri için Mehmet Güleç ve Süleyman Durak'a teşekkür eden Ali Ay, kendisine hediye edilen Bursaspor-Arabayatağı Spor atkısını aldıktan sonra Arabayatğı Spor Kulübüne imzalı Batalla forması hediye etti.

HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Ali Ay, Arabayatağı Mahallesinden sonra amaçları Bursaspor'a kalıcı gelir ve vizyon getirecek projeler kazandırmak olan Mayıs 16 Grubu ile bir araya geldi. Bu görüşmenin kendisi ve yeni yönetimi için öneminden bahseden Ali Ay, "Mayıs 16 Grubu gönüllülük esaslı Bursaspor'a projeler kazandırmak için çalışan bir oluşum ben bu noktada kendilere çok teşekkür ediyorum. Bursaspor'un kurtuluşu için öncelikle projelere ihtiyacımız var. Bu noktada seçim manifestolarımızdan biri olan daha kucaklayıcı bir yönetim ile Bursaspor'un menfaati için çalışan herkese, her oluşuma ulaşmaya çalışacağız. Bunun için bazı arkadaşlarımızı bizzat görevlendirerek yeni birimler oluşturacağız. Katkı sağlayabilecek projeleri hayata geçireceğiz.

Yeni yönetimimiz Bursaspor'da projelerin önemini bilen bu yönde çalışmaları olan her biri işinde uzman, genç ve dinamik bir ekip. Mesela Kendir Yaylası'na Bursaspor'a katkı sağlayacak, maliyeti yüksek olan yurt dışı kamplarında maddi gider yerine buraya kampa gelecek yerli ve yabancı takımlardan kalıcı gelir getirecek olan bir projemiz. Bu projemizin detaylı sunumunu da kongrede gerçekleştireceğim." dedi.  Herkesin kongreye katılım sağlamasını istediğini bir kez daha yenileyen Ali Ay, Mayıs 16 Grubu'na teşekkür ederek Arjantinli yıldız Batalla'nın imzalı formasını takdim etti.
 

BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu: "Fedakarlık istemek mecburiyetindeyiz"
Bursaspor Divan Kurulu, yeşil-beyazlı kulübün eski günlerine dönebilmesi için birçok kişi ve kuru...
GÜNDEM
Dilan ve Engin Polat hakkında ara karar: Tutukluluk devam
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kaps...
BURSA
Yıldırım'da 'Dönüşüme cam, doğaya can' projesi hayata geçti
Yıldırım Belediyesi, 'Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi' çerçevesinde, 7 ayda 90 ton atık cam topla...
BURSA
Bursa'da sahte zeytinyağı kaçakçılarına operasyon
Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sah...
SPOR
Xavi Hernandez, Barcelona'da kaldı
Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Teknik Direktör Xavi Hernandez, kararını değiş...
BURSA
Çocuk Korosu izleyicilerden tam not aldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Bölümü ...