AK Parti'de seçim öncesi coşkulu açılış

AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Kılıç'ın Nilüfer'de bulunan seçim ofis açılışı, parti yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

SİYASET, 10 Haziran 2018 Pazar, 16:23
AK Parti'de seçim öncesi coşkulu açılış

İftar sonrasında gerçekleşen, Nilüfer Odunluk mahallesinde bulunan seçim ofis açılışı öncesi konuşan AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Kılıç ise AK kadroların 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağını belirterek, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti'nin herkesin gönlünde taht kurduğunu ifade etti. Ülkemiz üzerinde dış güçlerin oynamak istediği tüm oyunları her zaman alt üst eden bir lidere sahip olduğunu belirten Kılıç, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülkede dış güçlerin oynamak istediği tüm oyunlar birer birer bozuldu. Bizler geleceğimize güçlü ve büyük bir Türkiye emanet etmek istiyoruz. AK Parti hükümetleri öncülüğünde uzun yıllardır ülkemizde çok önemli hizmetlere imza atıldı. Bu hizmetlerin yapılmasından rahatsız olanlar var. Ülkemizin geleceğe emin adımlarla koşmasından rahatsız oluyorlar. Onlar rahatsız olsunlar hiç önemli değil. Yeni ve güçlü Türkiye'yi kurmak için çok çalışacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Allah'ın izniyle 24 Haziran gecesi partimize yeni bir zafer yaşatacağız' dedi.

Açılışa katılan AK Parti önceki dönem İl Başkanlarından Hayrettin Çakmak, Kılıç'tan övgüyle  bahsederek Parti kuruluşundan itibaren teşkilatların her kademesinde görev aldığını ve bu noktaya dişini tırnağına katarak geldiğini belirtti. Ayrıca Kılıç'ın gençlere rol model olduğundan AK Parti'nin gücüne güç katacağına inandığını ifade etti. 
Seçim ofisine katılan bir diğer önceki dönem İl Başkanı Sedat Yalçın ise Ahmet Kılıç'ın Bursa gençliğine önder olduğunu ifade ederek 'İl Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde parti teşkilatlarında gecesini gündüzüne katarak partimize hizmet eden bir vekil adayına sahibiz. Kendisi o dönem hem gençliğin abisi olarak geleceğe umut oldu. Hemde yaptığı hizmetlerle tüm gençlere örnek oldu. Aynı başarıları milletvekili olarak Meclis'te de Bursa için yapacağına inanıyorum' dedi. 

Kurdela kesiminin ardından yapılan açılış sonrasında katılan misafirlere teşekkür eden Milletvekili adayı Kılıç, hepsiyle gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu: "Fedakarlık istemek mecburiyetindeyiz"
Bursaspor Divan Kurulu, yeşil-beyazlı kulübün eski günlerine dönebilmesi için birçok kişi ve kuru...
GÜNDEM
Dilan ve Engin Polat hakkında ara karar: Tutukluluk devam
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kaps...
BURSA
Yıldırım'da 'Dönüşüme cam, doğaya can' projesi hayata geçti
Yıldırım Belediyesi, 'Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi' çerçevesinde, 7 ayda 90 ton atık cam topla...
BURSA
Bursa'da sahte zeytinyağı kaçakçılarına operasyon
Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sah...
SPOR
Xavi Hernandez, Barcelona'da kaldı
Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Teknik Direktör Xavi Hernandez, kararını değiş...
BURSA
Çocuk Korosu izleyicilerden tam not aldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Bölümü ...