3 arkadaşını kaybetti, 1 arkadaşı ise...

Zonguldak'tan Ardahan'a arkadaşlarıyla birlikte çalışmak için giden Ferdi Cin, patlamanın meydana geldiği anda dışarıya malzeme almaya çıktığı için patlamadan son anda kurtuldu.

GÜNDEM, 22 Mayıs 2019 Çarşamba, 12:56
3 arkadaşını kaybetti, 1 arkadaşı ise...

Zonguldak'tan Ardahan'a 4 arkadaşı ile birlikte çalışamaya giden Ferdi Cin, patlamadan son anda kurtuldu. Yaşadığı o anları İHA'ya anlatan Cin, oraya 4 kişi gittik ama Zonguldak'a kendim döndüm. Allah hepsine rahmet eylesin. İçimiz kan ağlıyor" dedi. Ardahan'daki patlamada hayatını kaybeden ve arkadaşlarından biri olan Selçuk Yazgan'ı mezarını ziyaret etti. Mezarı başında dua eden Ferdi Cin, yaşanan o anları anlattı.

"4 kişi gittik, bir tek ben döndüm"

Zonguldak'tan Ardahan'a ekmek parası için gittiklerini ifade eden Ferdi Cin, "Zonguldak'tan Ardahan'a benim ile beraber 4 arkadaş oraya gittik çalışma amaçlı. Akşamüzeriydi. Getirdiğimiz yanıcı maddeyi örtmek amaçlı branda aramaya gitmiştim. 30 metre uzaklaştığımda arkamda bir anda yanma sesi olduğunu duydum ve geriye baktığımda arkadaşlarım kötü halde idi. Öğlece onları hastaneye getirdik. Allah'ım onları çocuklarına bağışlasın diye dua ettik ama olmadı. Allah'ım onları mekanını cennet eylesin ailelerine sabır versin bu mübarek ramazan ayında. Yani ben oraya 4 kişi gittik ama buraya Zonguldak'a kendim döndüm. Çok üzgünüz ama Allah'tan gelene yapacak bir şey yok. Allah ne derse o olur. İçimiz kan ağladı hala yanıyor ama yapacak bir şey yok" dedi. 

"Gittiğime pişman oldum"

Kendisinin ilk defa başka ile çalışmaya gittiğini ifade eden Cin, "Perşembe günü Zonguldak'tan çıkmıştık. Pazartesi akşamı dönecektik. Ama nasip olmadı. Kader kara yazı böyleymiş. Normalde 4-5 günlüğüne gitmiştik. Hem arkadaşımıza yardım amaçlı hem de üçümüz işsizdik mübarek ramazanda vakit geçirmek için gittik. Diğer 3 arkadaşımız daha önce diğer illere de bu işi yapmaya gitmişler. Ben ilk defa gittim. Ama gittiğime ne yazık ki pişman oldum. Malzeme almaya gitmesem bende diğer arkadaşlar gibi hayatta olmaya bilirdim" şeklinde konuştu.

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...