2. Badu seferi

Udinese'nin yanı sıra Granada ve Watford kulüplerinin sahibi olan Giampaolo Pozzo, Emmanuel Badu'yu kiralık isteyen Bursaspor'a oyuncuyu 8 milyon Euro bonservis bedeliyle almalarını önerdi. Yeşil beyazlı kulüp bunu kabul etmeyince 76 yaşındaki İtalyan'ın, Watford'da forma giyen Paredes ile Udinese'deki Panagiotis Kone'yi de bedelsiz kiralamaları durumunda Badu'yu verebileceğini ilettiği öğrenildi. 

BURSASPOR, 26 Temmuz 2017 Çarşamba, 10:28
2. Badu seferi

Bursaspor'da 2. Badu seferi... Yönetim Kurulu üyesi Hasan Parlakay ve Genel Menajer Hüseyin Gedik, bir süredir temas halinde oldukları Emmanuel Badu için dün Milano'ya gitti. Daha önce 1 milyon Euro isteyen Udinese kulübüne kiralama bedeli olarak Bursaspor, 500 bin Euro teklif etmişti. Ancak, İtalyan kulübün başkanı Giampaolo Pozzo'nun ilginç önerileriyle karşılaştı.

Aynız zamanda Watford ve Granada kulüplerinin de sahibi olan Pozzo'nun, önce yeşil beyazlı yetkilelere Badu'yu kiralık vermeyeceğini 8 milyon Euro bonservis bedeliyle satabileceğini ilettiği öne sürüldü. Bu teklifi kabul etmeyen Bursaspor'a, Giampaolo Pozzo'nun yeni önerileri de hazırdı. 76 yaşındaki başkan, Bursaspor'a bu kez iki oyuncu daha teklif ettiği ve bunları bedelsiz kiralamaları durumunda Badu'yu verebileceğini söylediği ifade edildi.

Pozzo'nun önerdiği isimler, Watford'da forma giyen Ekvatorlu sağ bek Juan Carlos Paredes ile Udinese'de forma giyen Yunanlı forvet Panagiotis Kone... Pozzo'nun, iki oyuncuyu bedelsiz vermeye hazır olduğu aynı zamanda Badu'yu da bu oyuncularla Bursaspor'un almasına izin vereceği belirtildi... 

Yönetim, bu iki isimle ilgili kararını Paul Le Guen'le görüştükten sonra verecek. Ayrıca, Parlakay ve Gedik'in, oyuncunun manejriyle görüşmelerini sürdürdüğü ve sadece Badu'yu kiralamak için fiyat artışı yapmaya hazır olduğu da kaydedildi.

Kaynak: Olay

GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...
BURSA
Nefes Dağyenice Doğada misafirlerini bekliyor!
İnsanların tabiat ile buluşabilmesi için eşsiz imkanlar ve harika manzaralar sunan Nefes Dağyenic...